The Gamer Spark Banner


 
The Gamer Spark :: Staff :: Staff Board :: www.basketshoxpascher.fr - View Topic
Topic Rating: *****
Printable View
No
;Avatar
Apprentice
*

About Me:
Hi, I'm Zhuyeqing, and have 125 posts, I joined on the  . Unfortunately I am currently Offline. You can get in touch with me by going to my profile.
www.basketshoxpascher.fr (2nd Jul 19 at 6:33am UTC)
As the first betting Liu Xiang’s world-class sponsor Homme Nike Shox OZ 801 KPU TPU Grise Noir Pas Cher , the marketing of nike shox cheap has always been remarkable for Liu Xiang. Liu Xiang broke the world record back in just when the launch of Nike build on the progress of the 12 seconds, 88 ads, the industry was hailed as the flash in the pan.


The 2008 Beijing Olympic Games Chaussures Homme Nike Shox OZ D Noir Rouge Pas Cher , for non-sponsors Nike, the Liu Xiang is clearly its greatest rate to say that Liu Xiang’s nike air max 90 boots in the test show that, because of its unique design can effectively reduce the resistance Homme Nike Shox OZ 801 KPU TPU All Noir Pas Cher , so run the 100 meters, can be 0.02 seconds faster. Gengrang Nike embarrassing is the printing is also rumored: Liu Xiang is subject to the sponsor cheap air max 90 coercion. Nike had to face a credibility crisis.


History of the evolution on the Nike Free, Tobie Hatfield added Chaussures Homme Nike Shox OZ D Noir Blanche Pas Cher , We must keep one correspondence between the upper and the sole, ie flexibility and upper sole support of the need to achieve harmony and consistency – the degree of flexibility must be the sole upper level of consistent support. How to Play Beijing Olympics marketing campaign? Air max 90 for sale started the action.

Question: 1

Which of the following are considered warehouse activities?
There are 5 correct answers to this question.
Response:


A. picking
B. putaway
C. posting changes
D. stock transfer within the warehouse
E. scrapping


Answer: ABCDE


Question: 2

What types of EWM data can be displayed using the warehouse monitor?
There are 4 correct answers to this question.
Response:


A. Warehouse product master data
B. EWM documents
C. Process related data
D. Alerts
E. EWM location master data
F. EWM storage bin data


Answer: BCDF


Question: 3

Which of the following determines packing specifications?
Please choose the correct answer.
Response:


A. post processing Framework PPF actions
B. partner profile
C. Resource Management
D. condition technique


Answer: D


Question: 4

Which of the following are organizational units within EWM?
There are 3 correct answers to this question.
Response:


A. Storage bins
B. Storage types
C. Storage section
D. Warehouse number


Answer: BCD


Question: 5

What transactions in the ERP system can generate EWM-relevant posting changes?
There are 2 correct answers to this question.
Response:


A. ME21N
B. VLMOVE
C. MIGO
D. VA01


Answer: BC


Question: 6

What are some of the characteristics of the expected goods receipt documents?
Choose the correct answer(s).
Response:


A. They are temporary.
B. They are permanent documents and can be archived.
C. They only exist in EWM.
D. They are used to create inbound delivery documents in EWM.
E. They are used to execute goods receipt processing in EWM.


Answer: ACD


Question: 7

The maximum number of characters in an EWM bin coordinate is
Choose the correct answer(s).
Response:


A. 10
B. 18
C. 20
D. 15
E. 12


Answer: B


Question: 8

System can perform staging area and door determination in the background, you must define determination rules (outbound delivery process). When doing this nike air max flair pas cher , you first specify which values the system is to compare with the values in the delivery. Which values can be used for the determination of outbound delivery process?
There are 3 correct answers to this question.
Response:


A. Warehouse process type
B. Staging area door determination group
C. Routes
D. Departure calendar
E. Yard


Answer: BCD


Question: 9

What SAP component supports RFID processing in EWM?
Choose the correct answer(s).
Response:


A. Auto RFID (ARFID)
B. Automatic Input Identification (AII)
C. Active ID Identification (AII)
D. Auto-Id Infrastructure (AII)


Answer: D


Question: 10

Which of the following is a valid sequence of storage process steps?
Please choose the correct answer.
Response:


A. Unload -> deconsolidate -> put away
B. Unload -> stage -> load
C. Pick -> stage -> Pack
D. Put away -> pick -> pack


Answer: A


Question: 11

In Standard RF function, which statements are correct?
Note: There are 2 correct answers to this question
Response:


A. Same queue is processed until it is empty.
B. The next queue is processed according to the defined queue sequence.
C. Resource processes a warehouse task of a queue
D. The subsequent warehouse task comes from another queue, based on the defined queue type sequence


Answer: AB


Question: 12

In Heuristics for the Travel Distance Calculation nike air max plus tn pas cher , how system calculate Breadth-first search?
Please choose the correct answer
Response:


A. The system looks for all possible routes in the network, and selects the one that has the average distance. This heuristic is more performance intensive at runtime, and is only appropriate for small networks.
B. The system looks for all possible routes in the network nike air max 180 pas cher , and selects the one that has the shortest distance. This heuristic is more performance intensive at runtime, and is only appropriate for small networks.
C. The system looks for all possible routes in the network, and selects the one that has the longest distance. This heuristic is more performance intensive at runtime nike air max 270 pas cher , and is only appropriate for large networks.
D. The system looks for all possible routes . cheap air max free shipping nike air max 95 wholesale nike air max shoes wholesale Cheap Air Max Hot Punch Jordan 6 Shoes For Sale Air Max Clearance Cheap NFL Jerseys China Cheap NFL Jerseys China Wholesale NFL Jerseys Free Shipping Cheap NFL Jerseys Free Shipping

 Printable View

All times are GMT-6 :: The current time is 5:14pm
Page generated in 0.4592 seconds
Purchase Ad-Free Credits
This Forum is Powered By vForums (v2.4)
Create a Forum for Free | Find Forums